Dobrote s kmetije predstavljajo domače dobrote s slovenskih kmetij: sveže meso in mesne izdelke, jabolčni sok, cviček ter sadje in zelenjavo iz integrirane pridelave.

Sveže meso in mesnine KZ Krka simbolizirajo znano poreklo, tradicionalne recepte in izvrsten domač okus.

Košarica mesnih dobrot zajema širok izbor najrazličnejših mesnin iz govejega, svinjskega in telečjega mesa. Poltrajne, obarjene ali kuhane klobase za različne priložnosi so za ljubitelje salam pravi gurmanski užitek. Prekajene šunke, krače in slanina so nepogrešljiva sestavina prave slovenske kuhinje.

S SLOVENSKIH KMETIJ

Domač okus, sledljivost in visoko kakovost sadja in zelenjave zagotavljamo s sodelovanjem preko 40 slovenskih zelenjadarskih kmeij. Vsa zelenjava in sadje pod znamko Dobrote s kmeije sta višje kakovost, saj sta pridelana v slovenskih sadovnjakih in na poljih na naravi prijaznejši, integrirani način. Vsi pridelovalci KZ Krka imajo certifikat »integrirani« in so izpostavljeni redni kontroli.

Uživajte čim bolj sezonsko in lokalno pridelano zelenjavo in sadje, saj sta takrat sveža in prehransko najbogatejša. V trgovinah KZ Krka skozi vse leto nudimo pester izbor sveže in okusne zelenjave ter sadja pridelanih na slovenskih kmetijah.

Izberite zelenjavo in sadje višje kakovosti, izberite svežino, poln okus in optimalno zrelost. Z zelenjavo in sadjem iz integrirane pridelave s slovenskih kmetij poskrbite za svoje zdravje!
Privoščite si najboljše!