KOSA MOT. UMK435E3UEET HONDA 1,7KW

Blagovna znamka Honda
Dimenzije (D × Š × V) 187 x 67,1 x 52,1 cm
Hrupnost 90 dBA
Masa 7,53 kg
Model UMK 435 U
Motor GX35, 4-takt, OHC
Moč motorja 1.25 kW – 7000/min.
Oprema Zaščitna očala, oprtnik, orodje
Orodje Najlonska nitka, 3-krako rezilo
Prenos moči Centrifugalna sklopka – pletenica
Prostornina rezervoarja 0,63 l

526,90 

1 na zalogi

Opis

Udobne, z možnostjo namestitve različnih rezil

S pomočjo navdiha od Honda koles smo razvili uporabniku prijetno držalo, ki omogoča boljši oprijem in boljši nadzor nad košnjo pri najzahtevnejšihvrtnarskih izzivih. Poleg naprednega 4-taktnega motorja, so te kosilnice opremljene z izjemno udobnim oprtnikom, kar uporabniku lajša delo ob najdaljšimožni uporabi. Obenem zagotavljajo popolno ravnotežje. Dvoramenski oprtnik se lahko nastavi v 5 različnih nivojih, gumijasto držalo pa omogočapopoln oprijem.

Vzdržljiva glava menjalnika

Menjalnik je narejen iz litega aluminija, zaradi česar je bolj odporen na morebitne udarce. Izdelan je natančno, z minimalno razdaljo medvrtečimi deli in s tem predstavlja najboljši protiprašni sistem.

Brezkontaktni tesnilni ležaj

Ležaji, ki jih uporablja Nasa, so najbolj odporni proti prahu pripripomočkih, ki delujejo z veliko hitrostjo. Izognili so se spoju z vrtečimdelom, tako, da se spoj ne more segreti. V primerjavi s klasičnimigumijastimi tesnili ima ta ležaj daljšo življenjsko dobo in je odporen protiprašnim delcem.

Udoben ročaj iz dvojno brizgane plastike in gumijasto držalo

Za boljši oprijem je ročaj ovit v dodaten sloj iz gume.

Dvokrilni osi X-Y, nastavljiv ročaj

Ročaj lahko nastavite brez dodatne uporabe orodja tako, da se boste ob delu počutili udobno in vam boobenem zagotavljal pravo ravnotežje.

6-slojna, prenosna gred

Zagotavlja največji prenos navora do priključka in v primerjavi s klasičnimi oblikami gredi zmanjšujemožnost zloma gredi.

Najlonska glava

Polavtomatska glava, s katero kosite, deluje tako, da jo enostavno naslonite na tla. 5-inčna glava ima v primerjavi s klasično, 4-inčno glavo,dodatnih 56,5 m dolžine